المنتور و حل مشکل گیرکردن المنتور در صفحه‌ی لودینگ

المنتور

المنتور(Elementor) افزونه فوق العاده ای است، فرض کنید در یک روز کاریِ جدید، می‌خواهید ایده‌های خودتان را روی سایتتان توسعه دهید. اما ناگهان المنتور در صفحه‌ی لودینگ گیر می‌کند. درواقع خطای Elementor Stuck on Loading Screen رخ می‌دهد. ما هم می‌دانیم که این خطا چقدر آزاردهنده است؛ مخصوصاً اگر شما عجله برای کارهایتان داشته باشید. در این حالت شما به یک ‌راه‌حل سریع نیاز دارید و خوشبختانه راه‌حل وجود دارد! رفع این مشکل فقط چند دقیقه زمان می‌خواهد.

 

خطای المنتور الگوها را لود نمی‌کند یا Elementor not loading templates یا خطای المنتور وردپرس را لود نمی‌کند یا همان Elementor not loading WordPress و المنتور در صفحه‌ی لودینگ گیر کرد یا Elementor Stuck on Loading Screen به دلایل زیادی ممکن است رخ دهند. دلایلی مانند تداخلِ افزونه‌ها و کدهای PHP آن‌ها، محدودیت‌های سرور و بسیاری علت‌های دیگر. مثلاً بعضی از افزونه‌های المنتور که توسط اشخاص دیگر ساخته‌شده‌اند با کدهایی در سطح یک محصول کامل توسعه‌نیافته‌اند. این عوامل ممکن است باعث اشکال در عملکرد المنتور شود و در صفحه‌ی لودینگ گیر کند.

 

اگر با مشکلِ لودینگ تمام‌نشدنی در المنتور مواجه شده‌اید؛ بهتر است راهکارهایی که در ادامه آورده‌ایم را بررسی کنید.

 

1 . بررسی تداخلِ افزونه‌ها با المنتور

اولین گام برای رفع مشکلاتی ازاین‌دست، پیدا کردنِ تداخل افزونه‌ها است. برای این کار، غیر از المنتور، تمامِ افزونه‌های سایت را غیرفعال کنید. حالا، دوباره چک کنید که المنتور لود می‌شود یا نه. در این شرایط، اگر المنتور به‌درستی لود شود؛ دو احتمال وجود دارد. حالت اول این است افزونه‌هایی که فعال بوده‌اند باهم تداخل داشته‌اند. همچنین ممکن است سرور با اجرای افزونه‌ها دچار کمبود در منابع پردازشی یا حافظه‌ای می‌شود.

 

حالا وقت آن است که افزونه‌ها را یکی‌یکی فعال کنید. پس از فعال کردن هر افزونه باید دوباره عملکرد المنتور را بررسی کنید. اگر المنتور بعد از فعال‌سازی یک افزونه‌ی خاص در لود شدن دچار مشکل شد؛ احتمالاً در همان افزونه دچار تداخل است.

 

در اینجا، باید در زمان لود شدن المنتور بررسی کنید که خطایی در جاوا اسکریپت رخ می‌دهد یا خیر.

 

2 . بررسیِ ورژنِ PHP و محدودیت حافظه‌ی PHP

به‌روز نبودن ورژن PHP یا محدودیت داشتنِ سرور در حافظه‌ی PHP هم می‌توانند عامل لود نشدن المنتور باشند. برای داشتن بهترین بازدهی در استفاده از Elementor پیشنهاد می‌شود از ورژن PHP 7.0 یا بالاتر از آن استفاده کنید. همچنین داشتن حداقل 128 مگابایت حافظه‌ یا بیشتر از آن، پیشنهاد می‌شود. این مقدار حافظه برای مواقعی است که سایت شما از افزونه‌های Elementor دیگری استفاده کند و آن افزونه‌های به مقادیر بیشتری از حافظه نیاز داشته باشند.

 

  • برای آپدیت کردنِ ورژنِ PHP می‌توانید به‌راحتی وارد پنلِ ادمینِ هاست خودتان شوید و ورژن PHP را از آنجا آپدیت کنید. یا هم می‌توانید از وبمستر خود بخواهید این کار را برای شما انجام دهد.
  • اگر ورژنِ PHP شما آپدیت شده است اما همچنان دچار مشکل هستید؛ باید بررسی کنید که محدودیت حافظه‌ی PHP، برابر یا بیشتر از 128 مگابایت است یا نه.
  • برای بررسی محدودیت حافظه، به داشبورد وردپرس رفته و مسیر Elementor >> System Info را دنبال کنید.
  • در قسمت WordPress Environment میزان محدودیت حافظه را پیدا کنید. اگر محدودیت حافظه کمتر از 128 مگابایت بود؛ باید آن را افزایش بدهید.

 

اگر از افزونه‌های المنتور استفاده می‌کنید؛ می‌توانید ویجت‌های بلااستفاده‌ی المنتور را غیرفعال کنید. این کار باعث می‌شود استفاده از منابع کاهش یابد و مشکلات لودینگ تا حدودی حل شوند. برای انجام این کار باید وارد مسیر Appearance >> Disable Widgets شده و سپس واردِ تبِ ویجت‌ها شوید. سپس ویجت‌هایی که می‌خواهید را انتخاب کرده و آن‌ها را غیرفعال کنید. سپس تغییرات را ذخیره کنید.

 

3 . تغییر دادنِ روشِ لودینگ ویرایشگر المنتور

Elementor آپشنی دارد که می‌توانید روش لودینگ را برای ادیتورِ فرانت‌اند تغییر دهید. درباره‌ی نحوه‌ی انجام تغییرات اطلاعات زیادی وجود ندارد. اما Elementor پیشنهاد کرده که در صورت داشتن مشکل برای لودینگ در ادیتور، روش لودینگ را تغییر بدهیم.

  • برای انجام این کار، وارد داشبورد وردپرس شده و از مسیر Elementor >> Settings >> Advanced به قسمت تب تنظیمات پیشرفته بروید.
  • در تبِ Advanced ، یک آپشن‌ برای تغییر روش لودینگِ ادیتور وجود دارد. به‌صورت پیش‌فرض این آپشن‌های غیرفعال است.
  • ابتدا این آپشن‌های را فعال کرده و سپس بررسی کنید که ادیتور با موفقیت لود می‌شود یا خیر.

 

4 . بررسیِ فایلِ .htaccess

اگر سایتتان روی یک سرور آپاچی در حال اجرا است؛ شما تواناییِ دسترسی به محتوای فایل .htaccess را خواهید داشت. وجود تنظیمات اشتباه در فایلِ .htaccess هم باعث بروز اشکال در عملکرد می‌شود. شما می‌توانید از فایلِ .htaccess یک نسخه‌ی بکاپ تهیه کنید. سپس یک فایل جدید از آن نوع با محتوای پیش‌فرض ایجاد کنید.

 

5 . افزایش محدوده‌ی سرویس آپاچی

گاهی اوقات، سرور به‌اندازه‌ی محدوده‌ی سرویس خودش می‌رسد. در این مواقع، می‌توانید محدوده‌ی سرویس سرور را با تغییراتی در فایل .htaccess افزایش دهید.

 

6 . استفاده از افزونه‌های معتبر برای المنتور

بیشتر اوقات، مقصر اصلیِ مشکلِ لود نشدن المنتور، استفاده از افزونه‌های  نامناسب است. افزونه‌های زیادی برای المنتور وجود دارد که اکثر آن‌ها به‌خوبی کد نویسی نشده‌اند. بنابراین استفاده از این افزونه‌های رایگان، برای المنتور باعث مصرف بیشتر منابع سرور، تداخل و چندین مشکل دیگر برای سازگاری می‌شود. باید سعی کنید تا جایی که ممکن است از افزونه‌هایی که سازنده‌ی ناشناسی دارند و یا به‌طور مرتب آپدیت نمی‌شوند استفاده نکنید.

 

پس، برای داشتن بهترین بازدهی ممکن، پیشنهاد می‌شود که از یک یا دو افزونه‌ی معتبر برای المنتور استفاده شود. قبل از هر تصمیمی، بررسی افزونه‌های خوب برای المنتور کمک زیادی می‌کند. این افزونه‌ها به‌صورت منظم آپدیت می‌شوند و توسط تیمی متشکل از افراد حرفه‌ای پشتیبانی می‌شوند.

 

بنابراین اگر به دنبالِ افزونه‌های قابل‌اعتمادی برای المنتور هستید؛ PowerPack را برای المنتور بررسی کنید. PowerPack یک افزونه‌ی سبک و بهینه‌سازی شده است که بیش از 70 ویجت‌ها برای المنتور در آن وجود دارد.

 

7 . خاموش کردنِ RocketLoader در Cloudflare

اگر در وب‌سایت خودتان از Cloudflare استفاده می‌کنید؛ احتمالاً RocketLoader روی آن فعال است. متأسفانه المنتور و RocketLoader سازگار نیستند و باهم به‌خوبی کار نمی‌کنند. خیلی وقت‌ها مشکل گیرکردن المنتور در صفحه‌ی لودینگ با خاموش کردن RocketLoader حل می‌شود.

 

نتیجه‌گیری

یکی از مشکلات رایجِ Elementor، گیرکردن در صفحه‌ی لودینگ است. اما این مشکل نگران‌کننده نیست؛ زیرا معمولاً برای اکثر افراد پیش می‌آید. اگر از راه‌حل‌هایی که در بالا گفتیم استفاده کنید؛ حتماً خواهید توانست این مشکل را حل کنید. اگر هم مشکل شما با هیچ‌کدام از راه‌حل‌های بالا حل نشد؛ می‌توانید مشکل را با تیم پشتیبانیِ المنتور در میان بگذارید. از آنجایی که پشتیبانیِ آن‌ها همواره پاسخگوی کاربران است؛ آن‌ها مشکل را پیدا خواهند کرد و آن را حل می‌کنند.

وبسایت رسمی این صفحه ساز

اما در پایان به ما بگویید که آیا راه‌حل‌های گفته‌شده مشکل شما را حل کرد؟ اگر سؤالی دارید در قسمت کامنت‌های پایین این مطلب با ما در ارتباط باشید.

Total
0
Shares
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست قبلی
آپدیت

افزونه توییتر خودکار به نسخه 2.0 آپدیت شد

پست بعدی
ایمیل مارکتینگ در وردپرس

ایمیل مارکتینگ در وردپرس

پست های مرتبط