غیرفعال کردن lazy loading تصاویر در وردپرس بدون استفاده از افزونه

wordpress-lazy-load

Lazy loading یا لودینگ تنبل، یک رهیافت برای بارگذاری سریعتر صفحات وب است که می توان با استفاده از آن، تصاویر و المان های موردنیاز کاربر را همزمان با رسیدن کاربر به آن نقطه لود کرد. بدون استفاده از lazy loading کلیه تصاویر موجود در صفحه سایت همزمان با باز شدن صفه شروع به لود شدن می کنند که این موضوع در زمان رندر شدن صفحه برای کاربر تاثیر گذار است و آن را افزایش می دهد. با استفاده از lazy loading می توان سرعت سایت را افزایش داد.

پیش از وردپرس 5.4 قابلیت lazy loading با استفاده از افزونه ها و همچنین قالب ها در دسترس کاربران قرار می گرفت اما از این نسخه به بعد، وردپرس تصمیم گرفت این ویژگی کاربردی را به عنوان یکی از اجزای هسته وردپرس در اختیار همگان بگذارد.

اما شاید شما نیز به دلایلی مثل لود تصاویر چندگانه و یا صلاحدید خود، نیاز دارید تا پیش از رسیدن کاربر به ویو پورت موردنظر، همه چیز تمیز و مرتب لود شده باشد و یا قالب تان قدیمیست و خیلی با این امکان زیبا به نظر نمی رسد. یا حتی اگر از افزونه هایی مثل راکت وردپرس یا Smush استفاده می کردید، احتمال بروز تداخل نیز بالاست.

چگونه lazy loading را غیرفعال کنیم؟

غیرفعال کردن lazy loading در وردپرس بدون افزونه نیز امکان پذیر است. قطعا می توانید با جستجوی عبارت disable lazy loading در مخزن وردپرس، خیلی سریع یک افزونه برای این کار پیدا کرده و از آن استفاده کنید. اما اگر شما نیز مانند خیلی از دیگر توسعه دهندگان یا مدیران وردپرس به دنبال نصب افزونه های فراوان برای انجام کارهای ساده نیستید، خیلی راحت با یک خط کد می توانید lazy loading (لود تنبل) وردپرس را غیرفعال کنید.

برای انجام این کار کافیست تا به منوی “نمایش” و سپس “ویرایشگر قالب” بروید. سپس فایل functions.php را جهت ویرایش انتخاب کنید.

غیرفعال کردن lazy loading در وردپرس
غیرفعال کردن lazy loading در وردپرس

حط زیر را به انتهای این فایل اضافه کنید و تنظیمات را ذخیره کنید.

add_filter( 'wp_lazy_loading_enabled', '__return_false' );

 

دیگر خبری از لیزی لودینگ در وردپرس نخواهد بود.

به همین راحتی، به همین خوشمزگی 😉

Total
0
Shares
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست قبلی
webp در وردپرس

Webp تبدیل فرمت خودکار تصاویر سایت با حجم کمتر در وردپرس

پست بعدی
gtmetrix | جی تی متریکس

GTmetrix و اجرای تست سرعت سایت به شکل صحیح(با جی تی متریکس)

پست های مرتبط